Duurzaam speelgoed kopen

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelheid

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze professionele experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden

Ben je het zat om speelgoed voortdurend weg te moeten gooien en wil je daarom duurzaam speelgoed kopen? Dan zit je zeker goed bij Wood-e! Wij vervaardigen prachtig houten speelgoed dat uniek en authentiek is. Een extra pluspunt is dat je kind minder tijd doorbrengt op een scherm van bijvoorbeeld een laptop of een tablet.

The store is closed for maintenance

Bent u opzoek naar speelgoed?

Bij ons kan je duurzaam speelgoed voor je kind kopen

Je kan bij ons terecht om duurzaam houten speelgoed te kopen. Zo beschikken wij over houten puzzelblokken en speelblokken, houten tekendozen en nog veel meer. Door ons duurzame speelgoed voor je kind te kopen, stimuleer je bovendien hun creativiteit. Onze speelblokken, bijvoorbeeld van het merk Luco, kan je in kleur kopen en zijn het perfecte geschenk voor Kerstmis, een verjaardag of een goed rapport. Door duurzaam speelgoed te kopen dat op een professionele manier geproduceerd wordt, hoef je niet telkens plastic speelgoed weg te gooien wanneer je kind er niet meer naar omkijkt. Zo wordt de wereld stap per stap een beetje duurzamer! Bovendien kunnen wij het speelgoed laten leveren of kan je het op afspraak ophalen in Lochristi.

Kinderspeelgoed

Bel of mail ons voor meer informatie

Ben je geïnteresseerd in het kopen van houten speelgoed zoals tekendozen en speelblokken? Bekijk dan onze webshop om te bestellen of neem contact met ons op bij vragen of opmerkingen in verband met ons aanbod. Ook voor het maken van een afspraak voor afhaal in Lochristi kan je ons contacteren. Dat kan via het nummer +32 475 70 24 44 of via het e-mailadres info@wood-e.be.

Stuur ons een bericht

We antwoorden doorgaans binnen de 24u

Wood-e BVBA

Bosstraat 38a
9080 Lochristi
België

Openingsuren

Enkel op afspraak