Ecologisch speelgoed aankopen

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelheid

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze professionele experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden

Ben je op zoek naar een firma waarbij je ecologisch speelgoed kan aankopen? Dan zit je bij Wood-e op de juiste plek! Ons doel is om kinderen weg te houden van te veel schermtijd en te laten spelen met ecologisch houten speelgoed. Door het aankopen van ecologisch speelgoed stimuleer je jouw kind om op een duurzame manier met speelgoed om te gaan.

The store is closed for maintenance

Bent u opzoek naar speelgoed?

Ecologisch speelgoed aankopen om je kinderen te stimuleren

Wij geloven dat een kind tegenwoordig te veel op een computer of tablet speelt en willen dit veranderen. Door het aankopen van ons ecologisch speelgoed stimuleer je jouw kind om duurzaam met speelgoed om te gaan en de wegwerpcultuur tegen te gaan. Wij produceren makkelijk hanteerbaar, uniek en duurzaam speelgoed dat bovendien een aantrekkelijke uitstraling heeft. Zo kan je bij ons houten speelblokken, een prachtige tekendoos en houten puzzels aankopen. Ecologisch speelgoed is bovendien een prachtig geschenk voor een verjaardag of Kerstmis! Laat het speelgoed leveren of kom het ophalen in Lochristi.

Kinderspeelgoed

Bekijk nu onze webshop

In onze webshop kan je ons hele assortiment aan ecologisch speelgoed bekijken. Ook knutselgerei, zoals rollen papier, vind je bij ons terug. Heb je nog vragen over onze producten, je bestelling of wil je een afspraak maken voor afhaling in Lochristi? Dan kan je contact opnemen met ons op het nummer +32 475 70 24 44 of via het e-mailadres info@wood-e.be.

Stuur ons een bericht

We antwoorden doorgaans binnen de 24u

Wood-e BVBA

Bosstraat 38a
9080 Lochristi
België

Openingsuren

Enkel op afspraak