Houten puzzelblokken kopen

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelheid

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze professionele experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden

Prikkel de creativiteit van je kind door houten puzzelblokken te kopen. Het is het ideale geschenk voor een verjaardag of Kerstmis en stimuleert een vermindering van de schermtijd. Je kind zal de tablet of computer links laten liggen en op een duurzame manier met houten speelgoed spelen.

The store is closed for maintenance

Bent u opzoek naar speelgoed?

De leukste houten puzzelblokken kopen doe je via onze webshop

Bij Wood-e kan je verschillende houten puzzelblokken kopen om de creativiteit van je kind te stimuleren. Met behulp van makkelijk hanteerbaar en uniek speelgoed dat bovendien een aantrekkelijke uitstraling heeft, ontwikkelen kinderen zich op een manier dat je niet kan creëren door een tablet of computer te gebruiken. Ons unieke houten speelgoed is een perfect geschenk dat leuk en toch opvoedkundig is voor je kind. Bovendien draag je je steentje bij aan een duurzamere wereld door onze houten puzzelblokken te kopen! Ook voor ander leuk houten speelgoed zoals houten tekendozen en houten speelblokken kan je bij ons in Lochristi terecht.

Kinderspeelgoed

Bestel via onze webshop

Wil je graag houten speelgoed kopen zoals puzzelblokken of een tekendoos? Bekijk dan onze webshop voor ons aanbod en bestel je houten speelgoed. Heb je nog vragen over onze producten of over je bestelling die je kan laten leveren of kan afhalen in Lochristi? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via het nummer +32 475 70 24 44 of via het e-mailadres info@wood-e.be.

Stuur ons een bericht

We antwoorden doorgaans binnen de 24u

Wood-e BVBA

Bosstraat 38a
9080 Lochristi
België

Openingsuren

Enkel op afspraak