Houten speelgoed cadeau

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelheid

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze professionele experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden

Heeft je kind het goed gedaan op school of is hij of zij jarig en wil je houten speelgoed als cadeau geven? Dan zit je goed bij Wood-e! Wij produceren prachtig houten speelgoed dat bovendien duurzaam is en dus bijdraagt aan een ecologische wereld. Ook voor houten knutselgerei, dat je kan laten leveren of kan afhalen in Lochristi, moet je bij ons zijn!

The store is closed for maintenance

Bent u opzoek naar speelgoed?

Ons houten speelgoed is het perfecte cadeau voor kinderen van verschillende leeftijden

Heeft je kind een cadeau verdiend en dacht je daarvoor aan houten speelgoed? Dan ben je bij ons op de juiste plaats! Ons doel is om de creativiteit van je kind te stimuleren door houten speelgoed te produceren dat nog steeds makkelijk hanteerbaar is en daarbij een aantrekkelijke uitstraling heeft. Die aantrekkelijke uitstraling vertaalt zich bijvoorbeeld in prachtige speelgoedblokken in kleur of mooie gevulde tekendozen. Denk dus zeker aan ons houten speelgoed wanneer je een cadeau wil geven aan je kind. Nog een voordeel van dit speelgoed is dat je kind minder naar een tablet of laptop grijpt en creatiever aan de slag gaat!

Kinderspeelgoed

Vind bij ons het perfecte geschenk

Houten speelgoed, zoals houten speelblokken, zijn het perfecte cadeau voor je kind. Ze amuseren zich, maar tegelijkertijd ontwikkelen ze zich ook. Heb je nog vragen over onze producten, wil je meer over ons te weten komen of wil je een afspraak maken voor afhaal in Lochristi? Dan kan je ons altijd contacteren op het nummer +32 475 70 24 44 of via het e-mailadres info@wood-e.be.

Stuur ons een bericht

We antwoorden doorgaans binnen de 24u

Wood-e BVBA

Bosstraat 38a
9080 Lochristi
België

Openingsuren

Enkel op afspraak