Houten speelgoedblokken kopen

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelheid

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze professionele experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden

Wil je graag houten speelgoedblokken kopen om je kind te verrassen? Dan moet je bij Wood-e zijn. Zoals onze naam al verklapt, moet je bij ons zijn wanneer je een ecologische houten blokkenset wil aankopen. Door deze houten speelgoedblokken te kopen, help jij de wereld duurzamer te worden.

The store is closed for maintenance

Bent u opzoek naar speelgoed?

Houten speelgoedblokken kopen als geschenk voor je kind

Het is een uitstekend plan om onze houten blokken aan te kopen als geschenk voor je kind. Is je kind jarig, komt de Kerstman langs of heeft hij of zij een goed rapport? Beloon je kind dan met een prachtig houten blokkenset die je in onze webshop kan aankopen. Bovendien worden de houten speelblokken die je bij ons kunt kopen volledig duurzaam geproduceerd. Wij kiezen voor ecologisch hardhout en zelfs de verf die we gebruiken voor bijvoorbeeld onze houten blokkenset in kleur, is gebaseerd op water en deze blokkenset kan je nu aankopen voor je kind. Ons houten speelgoed, zoals de blokkenset, is het ideale cadeau om te kopen voor je kind en je kan deze nu laten leveren of ophalen in Lochristi. Op een speelvolle manier ontwikkelt het zich zonder dat er een scherm van een tablet of computer aan te pas komt. Met de houten speelgoedblokken die je bij ons kan kopen, scoor je bij je kind!

Kinderspeelgoed

Ecologische houten blokken kopen in onze webshop

Via onze webshop kan je onze mooie houten blokkenset aankopen, welke volledig ecologisch is. Bovendien vind je, naast ecologisch speelgoed, ook leuk duurzaam knutselgerei. Zo is er de tekendoos met mooie ecologische kleurpotloden die je kan combineren met onze handige navulrollen van papier. Wil je toch eerder houten speelgoedblokken kopen voor je kind? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod. Een houten blokkenset van bijvoorbeeld het merk Luco aankopen en aan je kind geven, helpt hem of haar bovendien ook bij het uiten van creativiteit.  

Geniet van onze producten

Naast het aankopen van onze houten blokkenset kan je bij ons ook tal van ander mooi houten speelgoed kopen. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over puzzelblokken en tekendozen. Ben je geïnteresseerd in het kopen van houten speelgoedblokken of andere producten? Bestel ze dan via onze webshop en laat ze leveren of kom ze ophalen in Lochristi. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het nummer +32 475 70 24 44 of via het e-mailadres info@wood-e.be.

Stuur ons een bericht

We antwoorden doorgaans binnen de 24u

Wood-e BVBA

Bosstraat 38a
9080 Lochristi
België

Openingsuren

Enkel op afspraak