Luco-speelgoedblokken kopen

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelheid

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze professionele experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden

De Luco-blokkenset is het perfecte ecologische cadeau voor jouw kind. Wij bij Wood-e verkopen dit merk dan ook met veel plezier. Voor de productie van hun speelgoed, zoals een Luco-blokkenset, dat je bij ons kan kopen, gebruiken ze enkel duurzaam hardhout en ecologische verf. Zo willen zij hun bijdrage leveren aan een ecologische wereld.

The store is closed for maintenance

Bent u opzoek naar speelgoed?

Luco-speelgoedblokken kopen helpt de wereld ecologischer te worden

De Luco-speelgoedblokken, die je in een mooie Luco-blokkenset kan kopen bij ons, zijn allemaal op een duurzame manier vervaardigd en gedistribueerd. Zo maakt Luco gebruik van elektrische treinen voor het vervoer van hun grondstoffen en het transport van hun producten. Voor de verpakking van Luco-speelgoedblokken, houten speelgoedblokken en die je in een Luco-blokkenset bij ons kan kopen, gebruiken zij gerecycleerd papier, met zo weinig mogelijk inkt. Bovendien is al het speelgoed van Luco getest volgens de nieuwste EU-speelgoednormen en zijn ze dus perfect in orde. Een voorbeeld van een dergelijk en duurzaam product zijn de Luco-speelgoedblokken in kleur die je bij ons kan kopen in een Luco-blokkenset. Hiervoor wordt verf gebruikt op waterbasis, waardoor ze veilig zijn voor je kind. Wil jij ook bijdragen aan een ecologische wereld? Dan kan je nu de mooie Luco-blokkenset via onze webshop kopen en laten leveren of ophalen in Lochristi op afspraak!

Kinderspeelgoed

Bestel nu deze duurzame producten

Verras je kind door de mooie en duurzame producten van Luco te kopen, zoals de Luco-speelgoedblokken. Via onze webshop kan je dit eenvoudig doen en ze laten leveren op locatie. Wil je het speelgoed liever ophalen in Lochristi? Dan kan je ons contacteren voor een afspraak. Ook voor vragen of opmerkingen kan je contact met ons opnemen via het nummer +32 475 70 24 44 of via het e-mailadres info@wood-e.be.

Stuur ons een bericht

We antwoorden doorgaans binnen de 24u

Wood-e BVBA

Bosstraat 38a
9080 Lochristi
België

Openingsuren

Enkel op afspraak