Rollen papier kopen

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelheid

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze professionele experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden

Heb je onze mooie tekendoos gekocht voor je kind en wil je hiervoor graag bijpassend papier kopen? Dat kan zeker! Wij bij Wood-e willen je kind stimuleren om creatiever te zijn en minder tijd voor een scherm door te brengen. Naast navulrollen van papier die je kind voor een tekendoos kan gebruiken, beschikken wij nog over andere soorten houten speelgoed dat je bij ons kan kopen.

The store is closed for maintenance

Bent u opzoek naar speelgoed?

De bijhorende rollen papier voor de tekendoos van je kind kan je gewoon bij ons kopen

Ons aanbod bevat een prachtige gevulde tekendoos waarop de navulrollen van papier, die je kan kopen in onze webshop, bevestigd kunnen worden. Hierop kan je kind volledig zijn of haar creativiteit loslaten en brengt het minder tijd door voor het scherm van een tablet of laptop. Ben je niet op zoek naar papier om te kopen voor de houten knutseldoos van je kind, maar naar ander uniek speelgoed? Dan zit je goed bij ons! Wij bieden houten speel- en puzzelblokken aan, onder andere in kleur en van het merk Luco. Bovendien draag je bij aan een duurzamere wereld door houten navulrollen van papier te kopen. Ga dus zekere voor onze ecologische producten en ontdek de vele voordelen hiervan! Laat de producten leveren of kom ze op afspraak halen in Lochristi.

Kinderspeelgoed

Bekijk nu ons ruime assortiment

Naast de navulrollen van papier kan je nog veel meer in onze webshop kopen. Wij beschikken over een ruim aanbod aan houten speelgoed en knutselgerei zoals puzzel- en speelblokken en tekendozen. Wil je meer informatie over het kopen van onze producten, zoals navulrollen van papier, of wil je een afspraak maken om je bestelling op te halen in Lochristi? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer +32 475 70 24 44 of via het e-mailadres info@wood-e.be.

Stuur ons een bericht

We antwoorden doorgaans binnen de 24u

Wood-e BVBA

Bosstraat 38a
9080 Lochristi
België

Openingsuren

Enkel op afspraak