Tekendoos kopen

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelheid

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze professionele experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden

Wil je graag een houten tekendoos kopen die gevuld is met mooie potloden? Dan moet je bij Wood-e zijn. Zoals aangegeven in de naam kan je bij ons ecologische houten producten zoals een tekendoos die gevuld is, aankopen. Ook voor ander houten speelgoed zoals puzzelblokken kan je bij ons terecht!

The store is closed for maintenance

Bent u opzoek naar speelgoed?

Bij ons kan je een gevulde houten tekendoos kopen

Wanneer je een kijkje neemt in onze webshop kan je meteen zien dat je bij ons verschillende houten knutselspullen, zoals een tekendoos die gevuld is met mooie kleurpotloden, kan kopen. Ook voor navulbare rollen papier kan je bij ons terecht. Verder kan je nog allerlei leuk houten speelgoed kopen bij ons dat ook allemaal ecologisch vervaardigd is zoals puzzelblokken en speelblokken. Zo gebruiken wij waterverf voor onze houten speelblokken in kleur en kopen wij onze grondstoffen aan bij groothandels die ook ecologisch werken. Onze houten tekendoos die gevuld is met mooie kleurpotloden kan je eenvoudig en veilig aankopen via onze webshop. Wij garanderen een snelle levering of je kan op afspraak de gevulde tekendoos die je via onze webshop kan kopen, bij ons in Lochristi ophalen. Wil je graag ecologisch knutselgerief aankopen zoals een houten tekendoos die al gevuld is? Dan zit je bij ons op de goede plaats!

Kinderspeelgoed

Door een gevulde tekendoos te kopen verminder je de schermtijd van je kind

Naast het feit dat je actief meewerkt aan een duurzame wereld, zorg je door het aankopen van een houten tekendoos die gevuld is er ook voor dat je kind de laptop of tablet opzij legt en zijn of haar schermtijd aanzienlijk verminderd wordt. Op een speelvolle manier kan je kind zich op de juiste manier ontwikkelen. Het enige dat je hoeft te doen is onze mooie gevulde tekendoos kopen. Je kan deze houten tekendoos, gevuld met kleurpotloden en rollen navulbaar papier, aankopen via onze webshop. Wij stimuleren kinderen om creatief bezig te zijn met behulp van makkelijk hanteerbaar, uniek houten speelgoed dat bovendien een aantrekkelijke uitstraling heeft. Ons houten speelgoed is bijvoorbeeld een leuk geschenk voor de verjaardag of communie van je kind of wanneer hij of zij een goed rapport heeft behaald. Ook onder de kerstboom is het zeker een aanrader!

Kies voor onze ecologische producten

Bij ons blijft duurzaamheid de grootste prioriteit en dat zie je ook aan ons speelgoed en knutselgerei. Heb je nog vragen of opmerkingen over je bestelling, die je kan laten leveren of kan ophalen in Lochristi, of wil je een gevulde tekendoos kopen? Dan kan je ons altijd contacteren op het nummer +32 475 70 24 44 of via het e-mailadres info@wood-e.be.

Stuur ons een bericht

We antwoorden doorgaans binnen de 24u

Wood-e BVBA

Bosstraat 38a
9080 Lochristi
België

Openingsuren

Enkel op afspraak