Uniek speelgoed kopen

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelheid

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze professionele experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden

Uniek speelgoed kopen dat doe je bij Wood-e! Zoals de naam het al zegt, produceren wij prachtig houten speelgoed en knutselgerei om de creativiteit van je kind te stimuleren. Verminder de tijd die je kind op een scherm doorbrengt aanzienlijk door ons uniek speelgoed te kopen voor je kind.

The store is closed for maintenance

Bent u opzoek naar speelgoed?

Uniek speelgoed kopen als verrassing voor je kind

Ons unieke speelgoed kan je kopen als ideaal geschenk voor een speciale gebeurtenis. Misschien is je kind jarig, komt de Kerstman langs of heeft hij of zij het goed gedaan op school? Dan is ons unieke houten speelgoed een ideaal cadeau! Bovendien ontwikkelen je kinderen zich op een speelvolle manier en dragen jullie bij aan een duurzame wereld. Houten speelgoed is immers ecologischer dan plastic speelgoed. Wij bieden houten knutseldozen, houten speelblokken, houten puzzelblokken en nog veel meer aan! Ons unieke speelgoed bestellen en laten leveren of afhalen in Lochristi heeft dus enkel voordelen voor zowel je kind als jijzelf.

Kinderspeelgoed

Maak je kind gelukkig met ons speelgoed

Via onze webshop kan je ons speelgoed kopen en je kind verrassen. Naast speelgoed bieden wij ook nog verschillende knutselspullen aan. Zo is er voor ieder wat wils! Heb je nog vragen of opmerkingen of wil je een afspraak maken voor afhaal in Lochristi en wil je daarvoor graag contact met ons opnemen? Dat kan via het nummer +32 475 70 24 44 of via het e-mailadres info@wood-e.be.

Stuur ons een bericht

We antwoorden doorgaans binnen de 24u

Wood-e BVBA

Bosstraat 38a
9080 Lochristi
België

Openingsuren

Enkel op afspraak